Zichtbaar / onzichtbaar zetten van lagen en objecten

Een groep of object op het werkblad hoeft niet altijd direct in beeld te komen, het kan zijn dat een laag pas na een X aantal seconden in beeld komt of juist op basis van de actie van een bezoeker tevoorschijn komt.

Objecten of groepen welke pas in beeld mogen komen na een klik kunnen op onzichtbaar worden gezet, dit kan door het vinkje achter de laag in of uit te schakelen.

En object welke uit staat kan vervolgens met een button worden ingeschakeld. Deze button krijgt dan de eigenschap dat er na een klik een aangegeven laag opent. Deze laag welke opent is vervolgens weer te sluiten met een sluit-button. Deze is via de instellingen van de button toe te voegen en te voorzien van een passende kleur.

Een eigen sluitbutton gebruiken is ook mogelijk. Zorg dan dat het object wat als sluitbutton moet dienen in de groep staat die moet sluiten. Selecteer de sluitbutton en link naar de popup, zoals dat ook werkt bij de button die de groep activeert. De button zal nu de groep op onzichtbaar zetten wanneer deze zichtbaar is.