Video op de iPad

Het is mogelijk om binnen de webversie hetzelfde videoformaat te gebruiken als op de iPad. Het video bestand moet het .MP4-formaat met de H.246-codec hanteren. Er bestaan vele verschillende programma's die te downloaden zijn via het web en in staat zijn uw videomateriaal te converteren naar het vereiste formaat en codec.

Voor meer informatie zie: Video materiaal optimaliseren

Let op: Het video-bestand mag maximaal een resolutie van 1024 x 748 pixels hebben. Hoe groter de video hoe instabieler de applicatie kan worden door het hoge geheugengebruik. Een iPad heeft niet veel werkgeheugen en bij gebruik van veel grote video's kan dit zorgen voor het vastlopen van de applicatie.