Video

• Linken naar externe video's via crossdomain.xml

Binnen de magazine editor is er een mogelijkheid om video via het systeem te uploaden of extern te linken. Dit kunnen video bestanden zijn welke op een externe server staan. Via het instellingenpaneel in editor kan deze keuze worden gemaakt.Indien er extern wordt gelinkt naar een videodocument moet het domein van de server waar de video op staat voorzien zijn van een crossdomain.xml document. Een beveiligin... Lees meer

• Video materiaal optimaliseren

Binnen het Online Magazine systeem is het mogelijk om video te importeren. Maar aan welke voorwaarden dienen deze video bestanden te voldoen en op welke manier komt video het best tot haar recht in een Interactief Online Magazine. Hieronder staat stap voor stap uitgelegd hoe u op de beste manier video kunt toepassen. Bedenk waarvoor de video gebruikt wordt; hoogstwaarschijnlijk een web-omgeving en ... Lees meer

• Bestaande MP4 video omzetten naar streaming

Videobestanden in MP4 formaten zijn er in verschillende soorten en maten. Zo ook de codecs en instellingen van een video. Binnen het magazinesysteem ondersteund BlueBerry de H.264 codec. Bij het omzetten van een MP4 bestand zetten veel programma's video niet automatisch streaming om.  Als het gaat om video welke nog omzet moeten worden raden wij dan ook aan gebruik te maken van de gratis sof... Lees meer