Verwijderen van lagen en objecten

Alle objecten binnen een pagina zijn op twee verschillende manieren te verwijderen. Voordat ze verwijderd kunnen worden dienen ze eerst geselecteerd te worden. Dit kan door de betreffende laag linksonder in het lagenpaneel te selecteren. Vervolgens is het dan mogelijk om op de "Verwijder"-button te klikken.

Een andere manier is de laag aan te klikken in het werkblad en vervolgens de "Delete"-knop te gebruiken op je toetsenbord. Een laag die eenmaal verwijderd is kan niet worden teruggehaald mits het vooraf opgeslagen ontwerp eerst weer wordt geopend.