Verslepen van objecten of groepen

Objecten op het werkblad kunnen worden versleept door ze te selecteren en van positie te veranderen. Indien er meerdere objecten in een groep staan is het ook mogelijk de groep met complete inhoud te verslepen. Dit kan door de groep aan te klikken en alle objecten te verslepen.
Een object of groep is ook met de pijltjestoetsen van positie te veranderen. Door daarbij ook Shift ingedrukt te houden veranderd de positie met 10 pixels in plaats van 1.