Toevoegen van flash bestanden

Indien een pagina te ingewikkeld is voor de editor kan deze worden vervangen met een Flash bestand welke is ontwikkeld met externe software. De editor heeft de mogelijkheid Flash bestanden in te lezen in SWF formaat. Deze bestanden dienen wel aan een aantal voorwaarden te voldoen, bekijk hiervoor deze pagina.

Een flash bestand toevoegen werkt vervolgens helemaal zoals het toevoegen van een foto. Vanuit de mediabrowser is het flash bestand te uploaden en te selecteren.