Toevoegen van een video

Binnen een pagina is het mogelijk video bestanden te plaatsen, deze videobestanden worden geplaatst in een standaard player. De vormgeving van deze player is via de instellingen aan te passen.
Bij het plaatsen van een video wordt er een leeg object klaar gezet. Bij de instellingen van dit object dient er een video gekozen te worden vanuit de mediabrowser. Na de selectie wordt het formaat van het object aangepast aan de afmetingen van de video.

Via de instellingen kan nu worden bepaald of de video automatisch moet gaan afspelen en hoe de buttons in beeld moeten komen. De kleuren van de buttons en player zijn eveneens te bepalen.

Videobestanden kunnen enkel in FLV of .MP4 formaat worden geupload. Het formaat van de video is zelf te bepalen, hierbij moet men wel nadenken over de laadtijd van een video.

iPad
Indien je de video ook op de iPad wilt afspelen dien je gebruik te maken van het .MP4 formaat met de H.264 codec. Let hier ook op het formaat en de resolutie van de video. De resolutie mag niet hoger zijn als 1024x768.