Publiceren

• Publiceren van een magazine

Nadat de creatie klaar voor publicatie dient elke pagina los getest te worden. Nadat dit is gebeurd kan het magazine worden gepubliceerd. Vanuit dit punt wordt er een ingepakte kopie online geplaatst welke de bezoeker download. Dit inpakken wordt gedaan om te download snelheid te bevorderen.Bij het openen en aanklikken van het magazine staat de button “Publiceren” onderin beeld. Na het klikken o... Lees meer

• Een update publiceren

Nadat een editie online is gepubliceerd kan het voorkomen dat er wijzigingen ontstaan. Deze wijzigingen kunnen worden opgeslagen en opnieuw worden gepubliceerd. Voor de webversie worden deze nieuwe wijzigingen bij een pagina refresh direct opnieuw gedownload.In geval van de iPad geeft de applicatie aan dat er een update voor het magazine beschikbaar is. De gebruiker kan deze update downloaden en daarna het ... Lees meer