Pagina's weergeven voor iPad of web

Binnen een magazine is het mogelijk sommige pagina's voor de iPad & internet klaar te maken, andere enkel voor internet of iPad. Dit is natuurlijk afhankelijk van de content. Het kan zijn dat er voor internet een speciale Flash-pagina moet wordt gemaakt die op de iPad dan natuurlijk in HTML5 moet worden opgemaakt. In dat geval kunnen er hier uitzonderingen worden gemaakt.

Bij elke pagina is met een vinkje in te stellen voor welk platform de pagina beschikbaar is.