Online magazine oplossingen voor web & iPad

Met behulp van de BlueBerry Online Magazine Editor bent u in staat op een eenvoudige wijze uw magazine, folder of presentatie op te bouwen en direct online of op de iPad te publiceren. Na publicatie kunnen de bezoekers van uw website of gebruikers van uw iPad-app de nieuwe editie doorbladeren. Het leesgedrag is achteraf terug te zien in de uitgebreide statistieken. Meer informatie op www.online-magazine.nl