Offline magazine viewer

• Gebruik offline magazine viewer

Met de offline magazine viewer is het mogelijk online content naar de desktop of USB stick te schrijven. Gebruikers kunnen deze informatie op deze manier zonder internet verbinding bekijken. Om de offline viewer te kunnen installeren is Adobe Air vereist. Deze plugin kan worden gedownload vanaf de volgende link:  get.adobe.com/air/ Na de installatie van Adobe AIR kan de losse applicatie worden geï... Lees meer