Mediabrowser

• Het gebruik van de media browser

De mediabrowser is het centrale punt waar alle afbeeldingen, video’s, geluidsfragmenten en flash animaties toegevoegd kunnen worden. Per magazine wordt er een aparte map aangemaakt waar een nieuwe structuur kan worden toegevoegd. Dit om alles netjes en overzichtelijk te houden.Via het dropdown menu links bovenin beeld is het mogelijk te schakelen tussen andere magazines. Zo is het mogelijk bestanden t... Lees meer

• Verwijderen van objecten in de mediabrowser

Het is mogelijk folders of losse items via de mediabrowser te verwijderen. Het is hierbij wel enorm belangrijk dat er geen items verwijderd worden welke nog door het systeem gebruikt worden. Het kan anders voorkomen dat zowel de webversie als de iPad variant fouten kan maken.Indien er een item wordt verwijderd kan BlueBerry dit bij uitzondering terughalen.... Lees meer