Magazine volledig testen

Voordat een magazine actief online wordt geplaatst moet deze natuurlijk eerst grondig worden getest. Dit kan nadat het magazine is gepubliceerd en een groen bolletje aangeeft. Door vanuit het 'openen' venster op de -preview- button te klikken opent het magazine zich. Dit is ook te bekijken als het magazine nog niet actief online staat. Let op dat je het vinkje "actief" hier nog niet aan hebt staan.

Let op: sinds de overgang naar HTML5 is het mogelijk dat de eerste spread bij previewen niet 100% in kan laden. Na wat op en neer navigeren tussen spreads wordt de spread echter goed getoond. Dit komt alleen voor in preview-modus, niet wanneer het magazine actief is en via de live-URL wordt bekeken.

Zorg dat deze versie helemaal correct werkt en zet de versie vervolgens op actief voor publicatie.