Links & buttons

• Interne en externe links aanmaken

Binnen een magazine zijn er verschillende methoden om een link te leggen. Een link kan vanuit een button worden geselecteerd. Hierbij kan je kiezen voor een interne link waar een andere pagina in het magazine kan worden gekozen. Een externe link welke naar een in te voeren URL gaat en een link naar een object of elementen welke ingeschakeld of juist uitgeschakeld (onzichtbaar) wordt.... Lees meer

• Links aanmaken in een uitgebreide tekst

Door een stukje tekst binnen het uitgebreid tekst object te selecteren is het mogelijk een externe link aan te leggen. Selecteer eerst de tekst en vul daarna de URL in. Dit kan onderin beeld van de uitgebreide tekst editor. ... Lees meer

• Buttons en roll-overs

Via de buttons in het systeem vindt de interactie plaats. Een button kan via het menu worden toegevoegd. Hier is een foto of SWF bestand te selecteren met button effecten.De button kan worden gebruikt om een interne of externe link te openen. Dit is te regelen via de instellingen. Het is ook mogelijk de button toe te passen voor lagen welke in beeld moeten komen nadat iemand er op klikt. Denk aan een ... Lees meer