Interactieve content

• Toevoegen van een afbeelding

Vanuit het hoofdmenu kan er een foto aan het werkblad worden toevoegt. Hiervoor wordt er eerst een placeholder geplaatst. Deze dient ingevuld te worden met een foto vanuit de mediabrowser. Door het lege object aan te klikken kan de foto vanuit de instellingen worden geselecteerd. ... Lees meer

• Toevoegen van een video

Binnen een pagina is het mogelijk video bestanden te plaatsen, deze videobestanden worden geplaatst in een standaard player. De vormgeving van deze player is via de instellingen aan te passen. Bij het plaatsen van een video wordt er een leeg object klaar gezet. Bij de instellingen van dit object dient er een video gekozen te worden vanuit de me... Lees meer

• Toevoegen van flash bestanden

Indien een pagina te ingewikkeld is voor de editor kan deze worden vervangen met een Flash bestand welke is ontwikkeld met externe software. De editor heeft de mogelijkheid Flash bestanden in te lezen in SWF formaat. Deze bestanden dienen wel aan een aantal voorwaarden te voldoen, bekijk hiervoor deze pagina. Een flash bestand toevoegen werkt vervolgens helemaal zoals het toevoegen van een foto. Vanuit... Lees meer

• Het plaatsen van vormen

Het systeem kent een aantal vormen welke op het werkblad zijn te plaatsen en van transitie en kleur zijn te voorzien. ... Lees meer

• Toevoegen van een slideshow

Met behulp van een slideshow is het mogelijk een aantal foto's achter elkaar met een transitie weer te geven. Bij het toevoegen van een slideshow zijn er verschillende instellingen te wijzigen als snelheid en tijdsinterval tussen de transities ... Lees meer