Google stats & pagina links

• Hoe lees ik de Google Analytics statistieken

Binnen het online magazine systeem worden bezoeken gemeten met behulp van Google analytics. Dit veelgebruikte meetsysteem is een gratis online pakket welke breed ingaat op het bezoek van uw website, of in dit geval magazine.In dit document een korte uitleg hoe de gegevens van het online magazine bekeken moeten worden met daarbij een aantal voorbeelden uit Analytics.Om deze gegevens dient u in het bezit te z... Lees meer

• Hoe kan ik onderdelen instellen

Vanuit het magazine worden er veel soorten metingen in het Analytics systeem opgeslagen. Op deze pagina een uitleg hoe je je vanuit het magazine systeem kan instellen dat de waarden op een leesbare manier naar Google Analytics worden verzonden. Op deze manier kan je dit soort informatie later eenvoudig terugvinden in de statistiek overzichten.TitelsZorg ervoor dat alle pagina's binnen het magazine nette tit... Lees meer

• Platte zoekmachine HTML pagina

Zoekmachines hebben moeite om inhoud in een flash pagina te indexeren. De web varianten van de magazines worden weergegeven in flash, om ervoor te zorgen dat deze magazines toch indexeerbaar zijn door zoekmachines heeft BlueBerry hier een tussenoplossing voor gevonden. Indien het magazine wordt bezocht door een persoon welke geen flash of javascript heeft aanstaan (een zoekmachine bijvoorbeeld) present... Lees meer

• Pagina link overzicht module

Om een goed overzicht te krijgen van alle magazines in het systeem is er een speciale module ontwikkeld.Deze module geeft alle pagina's weer met daarachter de directe links. Zo is het eenvoudig om een link naar een pagina te kopieren en te gebruiken. Deze module is te vinden onder het item "Links" in het hoofdmenu.... Lees meer

• URL structuur magazines

Sinds 17 Augustus 2011 werden de url's als volgt opgebouwd, deze werken nog steeds, maar het is ten sterkste afte raden deze nog te gebruiken.<magazine domein>/nl/app/#issue=<issue_id>&page=<magazine titel>Nu worden de url's als volgt opgebouwd:<magazine domein>/nl/app/<issue_id>/<spread_id>/<magazine titel>-<pagina titel>.htmDeze url's worden nu ook gebru... Lees meer