Geluid

• Het gebruik van achtergrond geluid

MP3-bestanden zijn te gebruiken voor geluidsfragment of sfeergeluid. Bij de hoofdinstellingen van een spread is er te kiezen voor een achtergrond geluid. Dit geluid loopt vervolgens door het hele magazine heen in een loop. Het is dus belangrijk dat een geluidsfragment netjes aansluit zodat de loop geruisloos te horen is. Via de mediabrowser zijn deze gel... Lees meer

• Geluid op buttons

Indien een afbeelding als 'button' wordt toegevoegd is het mogelijk hier een roll-over geluid aan mee te geven. Zodra een gebruiker met zijn muis over de afbeelding heen beweegt gaat het geluid 1 keer afspelen. ... Lees meer