Fullscreen werken in de editor

De Editor is gemaakt voor hoge-resolutie beeldschermen. Indien het werkblad groter is als de beschikbare ruimte verkleint het werkblad zich binnen de editor. Het werken in een verkleinde omgeving werkt niet optimaal. Het is mogelijk de Magazine Editor fullscreen te openen. Dit kan met de button ''fullscreen'', rechtsboven in beeld.

Let op: bij het openen van de fullscreen-optie opent zich een nieuw scherm. Het huidige scherm wordt daarmee gesloten.
Het is dus van belang dat de data eerst correct wordt opgeslagen.