Flash content

• Waar moet de flash content aan voldoen

Voor het digitale magazine is het mogelijk externe flash pagina's op te maken. Deze pagina's kunnen bestaan uit een normale JPG of uit een Flash bestand. Dit flash bestand kan gevuld worden met interactieve content.Bij het opmaken van het Flash bestand dient het media bureau zich aan onderstaande specificaties te houden, dit om ervoor te zorgen dat de flash content netjes werkt binnen het digitale magazine.... Lees meer

• Uitgebreide flash API

Indien je uitgebreidere SWF animaties wilt maken welke beter samenwerken met het magazinesysteem kan je gebruik maken van verschillende events. In dit document een uitleg van de events. Op de volgende URL een voorbeeld SWF/FLA bestand waar alle events in voorkomen :Download link :http://www.online-magazine.nl/documentatie/uitgebreide_flash_events.zip De Custom eventsVoor dat je begint aan een nieuw flash be... Lees meer