Externe domeinen naar BlueBerry linken

Binnen het magazine systeem is het mogelijk om gebruik te maken van de standaard domeinen van Blueberry (www.online-magazine.nl). Hierbij kan BlueBerry een subdomein naar keuze klaarmaken en koppelen aan het magazine. Bijvoorbeeld cocacola.online-magazine.nl.

Indien u een eigen apart domein wilt gebruiken is dit mogelijk. Het is dan noodzakelijk om het domein via DNS naar onze servers door te verwijzen. Dit kan verzorgd worden door een technische persoon binnen uw organisatie. U blijft in het bezit van het betreffende domein maar stuurt het door naar de servers van BlueBerry. Ons systeem vangt dit domein af en koppelt dit aan het betreffende magazine.

De CNAME van de DNS van het domein dient in dit geval doorgezet te worden naar USER_ID.server3.online-magazine.nl

Let goed op, de USER_ID dient ingevuld te worden met een nummerieke code welke BlueBerry u toestuurt.

Na verhuizing dient u BlueBerry op de hoogte te stellen waarna het domein aan het magazine gekoppeld kan worden. Het is mogelijk meerdere domeinen aan het systeem te koppelen, waarbij altijd 1 domein het hoofddomein moet zijn.