Een update publiceren

Nadat een editie online is gepubliceerd kan het voorkomen dat er wijzigingen ontstaan. Deze wijzigingen kunnen worden opgeslagen en opnieuw worden gepubliceerd. Voor de webversie worden deze nieuwe wijzigingen bij een pagina refresh direct opnieuw gedownload.

In geval van de iPad geeft de applicatie aan dat er een update voor het magazine beschikbaar is. De gebruiker kan deze update downloaden en daarna het magazine verder bekijken. Bij het downloaden worden enkel de pagina's welke zijn aangepast opnieuw gedownload.