Buttons en roll-overs

Via de buttons in het systeem vindt de interactie plaats. Een button kan via het menu worden toegevoegd. Hier is een foto of SWF bestand te selecteren met button effecten.

De button kan worden gebruikt om een interne of externe link te openen. Dit is te regelen via de instellingen. Het is ook mogelijk de button toe te passen voor lagen welke in beeld moeten komen nadat iemand er op klikt. Denk aan een hele nieuwe groep welke wordt geactiveerd met daarin ‘lees meer’ informatie.

De actie welke de button uitvoert kan gebeuren op een klik of bij een roll-over. Om duidelijk te maken dat men over de button heen beweegt is er tevens een roll-over effect te kiezen via de instellingen.