Automatisch opslaan van wijzigingen



Tijdens het werken in de editor wordt er om de 30 seconden een tussenversie in het geheugen van het systeem opgeslagen. Dit wordt gedaan omdat het kan voorkomen dat tussentijds de verbinding met internet verdwijnt. Bij het opnieuw openen van de pagina herkent het systeem dat er nog een versie in het geheugen staat welke niet is opgeslagen. Er wordt dan ook de vraag gesteld of deze versie kan worden geopend of dat je de laatst opgeslagen versie wilt openen.

Na een wijzigingen dient u dus ook altijd op te slaan. Gebeurd dit niet dan kan het systeem de vraag stellen of de vorige wijzigingen moeten worden teruggehaald.