Aanmaken van een nieuw magazine

Binnen het ''Openen''-venster is het mogelijk magazines of losse pagina’s binnen magazines aan te maken. Het ‘Openen’-venster is opgedeeld in twee delen. Aan de linkerkant de magazines, aan de rechterkant de spreads in de magazines zitten.

Linksonder in het scherm bestaat de mogelijkheid een nieuw magazine aan te maken. Dit magazine krijgt vervolgens een titel, datum en een front- en back-cover afbeelding. Om het magazine actief te zetten is het vinkje "actief" aan te klikken. Instellingen van een magazine zijn ook altijd weer te bewerken door het magazine te selecteren en op instellingen te klikken.

Aan de rechterkant is het mogelijk een spread binnen het magazine aan te maken. Door op de titel van de pagina te klikken is het mogelijk de paginatitel te bewerken, de pagina te activeren en de volgorde te veranderen door de pagina te slepen. Het is binnen de instellingen ook mogelijk een duplicaat te maken van de pagina of de pagina naar een ander magazine te verplaatsen.