10. Testen van de spread

Elke stap die in de spread wordt aangepast kan getest worden. Dit kan door rechtsboven naar de icoonbuttons op ''preview'' te klikken. Vanaf dat moment opent een pop-up met daarin het werkblad. Door op ''START'' te klikken gaan de animaties spelen, net zoals de pagina wanneer zal worden opengeslagen door een bezoeker.

Een andere optie is om het magazine al in de webbrowser te testen. Open hiervoor het magazine-overzicht door linksboven op "open" te klikken. Publiceer het magazine dat getest dient te worden, zorg er wel voor dat het vinkje "actief" uit staat - anders is het magazine al voor iedereen zichtbaar. Zodra het bolletje groen is geworden klik je in het magazine-overzicht op preview en het magazine opent zich in preview-modus in de browser.